Zeehondentocht Terschelling: Ontdek de prachtige zeehonden in hun natuurlijke habitat

Welkom op Terschelling, een schitterend Waddeneiland waar natuur en avontuur hand in hand gaan.

Een van de meest geliefde activiteiten op dit prachtige eiland is de zeehondentocht. Tijdens deze opwindende excursie krijg je de kans om zeehonden in hun natuurlijke habitat te bekijken en te genieten van de adembenemende schoonheid van de Waddenzee. Stap aan boord van onze snelle RIB (Rigid Inflatable Boat) en beleef een onvergetelijke ervaring op het water.

Onze zeehondentocht op Terschelling is een unieke belevenis voor iedereen die geïnteresseerd is in de prachtige zeezoogdieren die in de Waddenzee leven. Tijdens de tocht vaar je in een RIB van 10 meter, speciaal ontworpen om snel en veilig over het water te manoeuvreren. Deze opwindende boottocht is geschikt voor groepen van 4 tot 12 personen, waardoor het een geweldige activiteit is voor families, vriendengroepen en collega’s.

Snow Sports Adventure
Tarieven

€ 29,50 per persoon vanaf 12 jaar
€ 19,50 per kind t/m 11 jaar

Minimaal 4 en maximaal 12 personen.

Downhill Skiing
Duur activiteit

Onze zeehondentocht duurt ongeveer 45 minuut. Onderweg vertelt onze ervaren gids je alles over de unieke flora en fauna van het Waddengebied.

Ski Racing
Aantal personen

Deze opwindende boottocht is geschikt voor groepen van 4 tot 12 personen, waardoor het een geweldige activiteit is voor families, vriendengroepen en collega’s.

Nieuwsgierige zeehonden en unieke flora en fauna van het Waddengebied.

Voor natuurliefhebbers en avonturiers is een zeehondentocht op Terschelling een must-do activiteit.

Terwijl je over de golven van de Waddenzee glijdt, zul je versteld staan van het prachtige landschap om je heen. De uitgestrekte zandbanken, de weidse horizon en de frisse zeelucht creëren een sfeer van vrijheid en verwondering. Onderweg vertelt onze ervaren gids je alles over de unieke flora en fauna van het Waddengebied en de beschermde status van de zeehonden.

Zodra we dichter bij de zeehondenkolonie komen, zul je de opwinding voelen toenemen. De nieuwsgierige zeehonden zwemmen vaak nieuwsgierig om de boot heen en laten zich van dichtbij bewonderen. Je hebt de gelegenheid om deze prachtige dieren te observeren terwijl ze rusten, spelen en zwemmen. Het is een onvergetelijk moment dat je de schoonheid van de natuur in al haar glorie laat ervaren.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn er voor alle deelnemers goedgekeurde waterdichte vesten met drijfvermogen aan boord. Op die manier kun je zorgeloos genieten van de tocht, wetende dat je in goede handen bent en dat er alles aan wordt gedaan om je veiligheid te waarborgen.

Reserveer vandaag nog je plaatsen en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring op Terschelling!

Wat goed is om te weten

Praktische informatie

De zeehondentocht op Terschelling duurt ongeveer 45 minuten. We raden aan om comfortabele kleding en schoenen te dragen die geschikt zijn voor een boottocht. Vergeet ook je camera niet, zodat je deze magische momenten kunt vastleggen en later kunt delen met vrienden en familie.

  • Boekingen vooraf via de website of telefonisch. Bevestiging benodigd.

  • Goedgekeurde waterdichte vesten met drijfvermogen aan boord (verplicht).

  • Minimumleeftijd: 5 jaar.